Een zorg minder in

Moeilijke Tijden

Nalatenschap afhandelen of plannen? De NalatenschapsMakelaar is specialist op het gebied van nalatenschapsplanning en nalatenschapsafwikkeling. In een moeilijke periode staan wij voor u klaar!

Onze diensten

De NalatenschapsMakelaar helpt mensen in de onzekere tijd na een overlijden hun zaken op orde te krijgen, zodat u met een gerust hart de uitvaart kunt regelen en daarna de nalatenschap kunt afhandelen.
Missie & Visie

De NalatenschapsMakelaar

De NalatenschapsMakelaar is een jonge organisatie opgericht in 2010. We richten ons op de afhandeling van nalatenschappen in heel Nederland. Daarbij staat de bekwaamheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid van onze professionals voorop. We bieden een complete dienstverlening, waardoor de klant(en) zich kunnen richten op het verlies.

Nalatenschap verdelen

U kunt als erflater de NalatenschapsMakelaar al in een vroeg stadium inschakelen. Voor iedereen komt er een tijd waarin het leven wordt overdacht en u nadenkt over wat u aan wie nalaat.De vanzelfsprekende vragen daarbij zijn: wat laat ik na, aan wie laat ik het na en hoe kan ik dat het beste regelen, zodat mijn kinderen, familie, vrienden en bekenden zich er niet druk over hoeven te maken? Wij leggen al uw wensen vast en brengen uw bezitting.

Makelaar zoeken

De NalatenschapsMakelaar is een jonge organisatie opgericht in 2010. We richten ons op de afhandeling van nalatenschappen in heel Nederland. Daarbij staat de bekwaamheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid van onze professionals voorop.

Laatste nieuws

  • Levenstestament en volmacht Het verschil tussen een levenstestament en volmacht - Een levenstestament en volmacht worden vaak door elkaar gehaald. U leest of hoort vast wel eens over de voordelen of zelfs de noodzaak om een volmacht of een levenstestament te regelen voor het geval u wilsonbekwaam zou worden. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een levenstestament en volmacht? Oriënterend gesprek aanvragen Wat is […]
  • Tweetrapstestament Dit zijn de 5 voordelen van een Tweetrapstestament - Testamenten, ze zijn er in soorten en maten. U kunt allerlei keuzes maken. Zo is het zogenaamde ‘tweetrapstestament’ enige tijd erg populair geweest. Mensen hebben hiervan gehoord, dat dat heel handig is, en willen dat dan zelf ook. Maar wat is het eigenlijk en is het wel altijd handig? Oriënterend gesprek aanvragen Wat staat er […]
  • Testament aanpassen Testament aanpassen? Zo doe je dat - U heeft lang geleden een testament gemaakt. Dat document ligt ergens, u kijkt er eigenlijk nooit meer naar. Wat staat er eigenlijk in, weet u dat nog? En past het nog wel bij uw huidige situatie en wensen? Het was toen uw ‘laatste wil’ maar is het nog steeds uw wil? Oriënterend gesprek aanvragen Testament […]

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

"Bedankt voor de rust"

Dank je wel, vooral ook voor de rust die je me gegeven hebt en voor de prettige manier waarop alles afgehandeld is. Door het goede voorwerk dat ik dankzij jou kon aanleveren bij de notaris verliep alles zeer voorspoedig. Ik kan het iedereen aanbevelen.

"Begripvol en zakelijk"

Hartelijk dank voor het succesvol afronden van een trieste gebeurtenis. Uw begripvolle en zakelijke begeleiding rond het overlijden heeft ons een goed gevoel gegeven.

"Onpartijdig en kundig"

Ik ben blij dat het nu allemaal achter de rug is en dat De Nalatenschapsmakelaat de boel overgenomen en keurig, onpartijdig en kundig afgehandeld heeft! Het heeft geholpen om als broers en zussen zonder ergere kleerscheuren dit moeizame proces door te komen, dan zonder haar in te schakelen.

© 2020 De Nalatenschapsmakelaar.