De NalatenschapsMakelaar

Een dierbare is overleden en u moet de nalatenschap afhandelen. Of u wilt uw eigen nalatenschap nu wel eens goed geregeld hebben. U hoeft het niet alleen te doen. De NalatenschapsMakelaar biedt deskundig en onafhankelijk advies, en praktische hulp.

Hulp na overlijden van uw dierbare

Of u het overlijden van uw dierbare zag aankomen of dat het u juist compleet overviel: gevoelsmatig ben je nooit echt voorbereid. En juist in een periode waarin uw hoofd en hart in beslag worden genomen door emoties, moet er ook nog eens veel worden geregeld. Een overlijden brengt nu eenmaal rompslomp met zich mee. Vervelend, tijdrovend en soms ook ingewikkeld. Wij bieden hulp.

De NalatenschapsMakelaar is specialist in het afwikkelen van de nalatenschap. Of het nu gaat om praktische zaken, de erfenis, administratie, de financiën, belastingen of om juridische kwesties.

Wat kunnen we zoal voor u doen?

Een greep uit de mogelijkheden:

Na overlijden

 • Erfenis aanvaarden, beneficiair aanvaarden of verwerpen
 • Nalatenschap in kaart brengen
 • Contacten met uitvaartverzorger, bank, notaris, verzekeraar, etc.
 • Aangifte inkomstenbelasting en erfbelasting verzorgen
 • Bemiddelen tussen erfgenamen
 • Erfenis verdelen
 • Optreden namens erfgenamen als gevolmachtigde

Uw eigen nalatenschap helpen regelen

Wilt u er bij leven voor zorgen dat het na uw overlijden goed geregeld is? Zelf de regie houden om er zeker van te zijn dat uw nalatenschap geheel volgens uw wensen wordt afgehandeld? Verstandig. Zo is het te zijner tijd voor uw nabestaanden glashelder hoe u het wilt hebben. In de geruststellende wetenschap dat ze het juiste doen. En er geen ruzie van komt. Wij helpen u het in orde te maken.

De NalatenschapsMakelaar is expert in nalatenschapsplanning: bespreken, inzichtelijk maken en regelen wat er na overlijden moet gebeuren met bezittingen en eventuele schulden.

Wat kunnen we zoal voor u doen?

Een greep uit de mogelijkheden:

Bij leven

 • Actualiteitscheck van uw testament
 • Nalatenschap en wensen in kaart brengen
 • Adviseren over de inhoud van het testament
 • Benoemen Executeur
 • Bespreken mogelijkheden en wensen voor een levenstestament
 • Benoemen Levensexecuteur
 • Financiële en fiscale planning (besparing erfbelasting)

Eén vast aanspreekpunt

Voor alle kwesties rond nalatenschappen

Deskundig, onafhankelijk en onpartijdig

Makelaar zoeken

De NalatenschapsMakelaar is een jonge organisatie opgericht in 2010. We richten ons op de afhandeling van nalatenschappen in heel Nederland. Daarbij staat de bekwaamheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid van onze professionals voorop.
★ ★ ★ ★ ★

L.G uit Spanje

René heeft ruim anderhalf jaar mij geholpen voor het verkrijgen van de erfenis van mijn moeder. Het was een hele tijd, een hele tijd waar René mij heeft geholpen, naar mij heeft geluisterd en mij heeft ondersteund gedurende deze moeilijke tijd. Altijd duidelijk en recht voor door zee. Altijd bereikbaar, sympathiek en een goede raadgever. Ik ben zéér tevreden over zijn werk en werkhouding.

★ ★ ★ ★ ★

De heer B. te Panama

Mevrouw Janssen begreep snel mijn bijzondere situatie en de wensen m.b.t. het testament die daar uit voortkomen. Ze hielp in het vinden van de juiste notaris in Nederland voor het afwikkelen hiervan. Ik stelde het erg op prijs dat ze op het juiste moment aangaf dat haar bemiddeling verder niet meer nodig was en dat ik dus geen onnodige kosten maakte.

★ ★ ★ ★ ★

Mevrouw U. te Grave

Alles is prima gegaan. Een prima alternatief voor een notaris. Zeker een aanrader. Bedankt voor de gedane moeite!

★ ★ ★ ★ ★

TZ te H.

Na het overlijden van mijn nicht moest er veel geregeld worden. Omdat er sprake was van kinderen die achterbleven met schulden heb ik aangeboden de erfenis voor ze te regelen. Dan moet je op zoek naar iemand met kennis van zaken. Er komt namelijk veel kijken bij een negatieve nalatenschap. Voor je het weet doe je iets niet goed en kunnen de kinderen alsnog de schulden van hun overleden moeder betalen. Gelukkig kwam Harriet Verkleij op mijn pad.

★ ★ ★ ★ ★

AD te S.

Dank dat je ons testament hebt gecheckt en ons erop hebt gewezen dat we dat echt moesten aanpassen om niet in de problemen te komen na een overlijden – we hebben nu een nieuw, actueel testament en dat geeft veel rust.

★ ★ ★ ★ ★

JB te E.

Toen een alleenstaande en goede vriendin van ons begin dit jaar zeer ernstig ziek was, geen familie had en naast ons verder niemand had om haar nalatenschap te regelen hebben wij via de site www.nalatenschapsmakelaar.nl contact opgenomen met Harriët. Met een paar goede gesprekken wist Harriet snel ons vertrouwen te winnen en kon er op korte termijn snel worden gehandeld.

© 2021 De Nalatenschapsmakelaar.