Wie regelt uw erfenis?

Als u komt te overlijden, wordt uw nalatenschap geregeld door een van uw kinderen of andere familieleden. Maar wat nu als u geen kinderen of familie heeft, of hen er niet mee wil opzadelen? Wat dan?

Geen erfgenamen? Wie regelt dan straks uw nalatenschap?
U bouwt in uw leven van alles op: een huis, spaargeld, een inboedel, persoonlijke spullen. Als u komt te overlijden, moet uw nalatenschap netjes worden verdeeld. Misschien doet een van uw kinderen dat. Maar wat nu als u geen kinderen heeft? Of als u uw kinderen daar niet mee wil belasten? Want de afhandeling van een nalatenschap moet tóch worden geregeld. Uw huis moet worden ontruimd en verkocht, de inboedel uitgezocht en verdeeld, uw persoonlijke papieren vernietigd, abonnementen opgezegd, de bankzaken en de belasting geregeld. Dat wilt en kunt u niet zomaar aan iedereen overlaten.

De NalatenschapsMakelaar staat voor u klaar!
De NalatenschapsMakelaar neemt u die zorg uit handen. Wij zijn onafhankelijke en professionele executeurs en zorgen graag voor de juiste afwikkeling van uw nalatenschap. We komen bij u thuis en bespreken met u waar uw erfenis naartoe gaat en welke specifieke wensen u heeft voor na uw overlijden. Wij helpen u die goed vast te leggen. En we blijven contact met u houden om eventuele veranderingen en nieuwe wensen erin mee te nemen. Zo weet u dat na uw overlijden uw nalatenschap passend, soepel en professioneel wordt afgewikkeld; geheel volgens úw wensen en geheel in úw stijl.

Wilt u ook meer weten over executeurschap? Neem contact op met René Berends of een andere nalatenschapsmakelaar bij u in de buurt.


Rene Berends

Op het moment dat een dierbare is overleden, moeten er ineens allerlei belangrijke beslissingen genomen en zaken geregeld worden. Veelal betreft dat complexe materie. Terwijl u een rouwproces doormaakt en andere zaken aan uw hoofd heeft. Dikwijls leiden verschillen in inzicht tussen de erfgenamen dan ook nog eens tot ongewenste spanningen. In dergelijke situaties is het verstandig u bij te laten staan door een organisatie die u op professionele wijze helpt bij de afwikkeling van de nalatenschap. Na 16 jaar ervaring in uiteenlopende managementfuncties bij verzekeraars in binnen- en buitenland, ben ik sinds 2004 als zelfstandig financieel adviseur werkzaam. In die hoedanigheid heb ik sindsdien allerlei complexe problemen opgelost bij banken en verzekeraars en daarnaast ook diverse MKB-ers begeleid bij bedrijfsoverdrachten. De daarbij verworven vaardigheid om praktische oplossingen te realiseren voor complexe problemen, komt ook bij de afwikkeling van nalatenschappen goed van pas. Mijn dienstverlening begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In de omgeving van Apeldoorn kom ik daarvoor graag naar u toe. Mocht dat niet mogelijk of wenselijk zijn, kan dit natuurlijk ook telefonisch (06 - 836 71 808). In dat gesprek hoop ik u duidelijk te kunnen maken hoe ik u op professionele en betrokken wijze kan helpen met uw vragen en wensen ten aanzien van een nalatenschap. Daarbij mag u rekenen op respect voor de wensen van zowel de erflater als van u als opdrachtgever. En daarbij de kwaliteit van dienstverlening die past bij een landelijke organisatie die gespecialiseerd is in nalatenschapsplanning en afwikkeling.

© 2019 De Nalatenschapsmakelaar.

Kosteloos kennismakingsgesprek?

Zorg voor later geef je vorm in het nu!
GESLACHT
Contact via