Volg via

werkzaam in de provincie

Gelderland, Overijssel

Rene Berends

 rene.berends@nalatenschapsmakelaar.nl
 030-8007966

Op het moment dat een dierbare is overleden, moeten er ineens allerlei belangrijke beslissingen genomen en zaken geregeld worden. Veelal betreft dat complexe materie. Terwijl u een rouwproces doormaakt en andere zaken aan uw hoofd heeft. Dikwijls leiden verschillen in inzicht tussen de erfgenamen dan ook nog eens tot ongewenste spanningen. In dergelijke situaties is het verstandig u bij te laten staan door een organisatie die u op professionele wijze helpt bij de afwikkeling van de nalatenschap.

Na 16 jaar ervaring in uiteenlopende managementfuncties bij verzekeraars in binnen- en buitenland, ben ik sinds 2004 als zelfstandig financieel adviseur werkzaam. In die hoedanigheid heb ik sindsdien allerlei complexe problemen opgelost bij banken en verzekeraars en daarnaast ook diverse MKB-ers begeleid bij bedrijfsoverdrachten. De daarbij verworven vaardigheid om praktische oplossingen te realiseren voor complexe problemen, komt ook bij de afwikkeling van nalatenschappen goed van pas.

Mijn dienstverlening begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In de omgeving van Apeldoorn kom ik daarvoor graag naar u toe. Mocht dat niet mogelijk of wenselijk zijn, kan dit natuurlijk ook telefonisch (06 - 836 71 808). In dat gesprek hoop ik u duidelijk te kunnen maken hoe ik u op professionele en betrokken wijze kan helpen met uw vragen en wensen ten aanzien van een nalatenschap. Daarbij mag u rekenen op respect voor de wensen van zowel de erflater als van u als opdrachtgever. En daarbij de kwaliteit van dienstverlening die past bij een landelijke organisatie die gespecialiseerd is in nalatenschapsplanning en afwikkeling.

Wat klanten over mij zeggen?

René heeft ruim anderhalf jaar mij geholpen voor het verkrijgen van de erfenis van mijn moeder. Het was een hele tijd, een hele tijd waar René mij heeft geholpen, naar mij heeft geluisterd en mij heeft ondersteund gedurende deze moeilijke tijd. Altijd duidelijk en recht voor door zee. Altijd bereikbaar, sympathiek en een goede raadgever.
Ik ben zéér tevreden over zijn werk en werkhouding.

 

De NalatenschapsMakelaars

L.G. Uit Spanje

Blog & Opinie

  • Erven? Waar moet ik beginnen? - Erven als familielid of naaste gaat gepaard met een emotionele tijd. Een hoop zaken moeten geregeld worden. Je moet het overlijden melden bij de gemeente. Dit moet binnen vijf werkdagen geregeld worden. Bij de gemeente krijg je een document, waarin toestemming wordt gegeven voor de uitvaart. Dan is er de vraag of je de erfenis […]

Vind je je antwoord niet?

Bekijk onze antwoorden op de meeste gestelde vragen in onze FAQ

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.


    TelefoonVia e-mail

    © 2021 De Nalatenschapsmakelaar.