Plan een Kosteloos kennismakingsgesprek →

Volg via

werkzaam in de provincie

Limburg, Noord Brabant

Iny de Kleijne

 iny.de.kleijne@nalatenschapsmakelaar.nl
 030-8007966

Wanneer een familielid of partner overlijdt, komt er heel wat op u, uw familieleden en andere nabestaanden af. Naast de emotionele verwerking, brengt de afwikkeling van de nalatenschap veel praktische en complexe vraagstukken met zich mee. Iny de Kleijne en Jeanne Kelders kunnen als nalatenschapsmakelaar u in deze moeilijke tijd terzijde staan. Om werkzaamheden uit handen te nemen, regelen wij voor u de belangrijkste zaken tijdens het gehele proces. Zo brengen we onder andere in beeld wat de erflater heeft opgeschreven in een testament en verzorgen we de aangifte erfbelasting. Ook kunnen we optreden als executeur.

Iny en Jeanne staan hierin niet alleen. Ons team van zeven professionele medewerkers, belastingadviseurs, juristen, familiemediators, executeurs, staan ter uwer beschikking. Doordat wij ervaring hebben opgedaan met de afwikkeling van een nalatenschap, kunnen wij onze opgedane kennis met u delen. Door intensieve onderlinge samenwerking zijn zelfs de meest complexe vraagstukken bij ons in goede handen.

Elke samenwerking begint met een kennismaking. In dit gesprek luisteren we naar uw wensen en vertellen we wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten hierover of onze diensten? Bezoek onze website: www.dekleijne-janssen.nl. Graag maken wij een geheel vrijblijvende afspraak.

Wat klanten over mij zeggen?

Sorry, geen testimonial beschikbaar

Blog & Opinie

  • Je relatievorm en de erfenis - De eerste dertig jaar van hun leven maken veel mensen zich niet druk om hun nalatenschap en de meeste mensen gaan er pas rond hun zestigste serieus over nadenken. Toch kan het goed zijn hier al op jongere leeftijd over na te denken. Je weet immers nooit. Samenleven en een nalatenschap Bij samenlevers is er […]

Vind je je antwoord niet?

Bekijk onze antwoorden op de meeste gestelde vragen in onze FAQ

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.


    TelefoonVia e-mail

    © 2020 De Nalatenschapsmakelaar.