Plan een Kosteloos kennismakingsgesprek →

Volg via

werkzaam in de provincie

Groningen, Flevoland, Drenthe, Friesland

Chris Weening

 Chris.Weening@nalatenschapsmakelaar.nl
 030-8007966

Vanuit Emmeloord is Chris Weening actief als Nalatenschapsmakelaar. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan als Accountant-Administratieconsulent en heeft sinds 2011 een eigen administratiekantoor onder de naam Administratiekantoor Emmeloord. Vanuit zijn opleiding en ervaring heeft Chris Weening een gedegen kennis van financiële en fiscale zaken en bleek het werk als Nalatenschapsmakelaar hierop prima aan te sluiten. Chris Weening heeft in het verleden de opleiding tot Nalatenschapscoach met succes afgerond en heeft inmiddels ook de nodige ervaring als Nalatenschapsmakelaar.

Op het administratiekantoor in Emmeloord werken inmiddels 5 personen. Dit maakt het mogelijk om ook de werkzaamheden van de Nalatenschapsmakelaar op een zorgvuldige wijze te verdelen, zodat hierin een goede voortgang gegarandeerd kan worden en u als relatie ook bij collega's terecht kunt met eventuele vragen.

Chris Weening hanteert voor zijn werkzaamheden vaak drie kernwoorden: "Persoonlijk, Betrokken en Duidelijk". Mensen zijn geen nummers en daarom is persoonlijk contact erg belangrijk. Betrokkenheid wordt vertaald in tijd en aandacht voor de relatie. Tenslotte vindt Chris Weening het belangrijk dat er duidelijkheid moet zijn over zijn werkzaamheden en over de kosten hiervan. In een persoonlijk gesprek legt Chris graag meer uit over zijn werk als Nalatenschapsmakelaar en wat hij voor u kan betekenen.

Wat klanten over mij zeggen?

Sorry, geen testimonial beschikbaar

Blog & Opinie

  • Waarom erfenisplanning? - Aan het eind van ons leven hebben we vaak heel wat bezittingen verzameld. Daarnaast hebben we vermogen opgebouwd, een huis gekocht en de hypotheek bijna of helemaal afbetaald. Ons huis staat vol met spullen met veel of minder emotionele waarde. Maar wat gebeurt er met dit alles als je er zelf niet meer bent? Erfenisplanning […]

Vind je je antwoord niet?

Bekijk onze antwoorden op de meeste gestelde vragen in onze FAQ

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.


TelefoonVia e-mail

© 2020 De Nalatenschapsmakelaar.