Na overlijden

Hulp bij afwikkeling nalatenschap

Afwikkeling nalatenschap? Dat is een complex proces. Er komt veel bij kijken, denk bijvoorbeeld aan: aanvaarding van de erfenis, verdeling inboedel, afhandeling financiën, verkoop van een woning, bemiddeling tussen ruziënde erfgenamen, afhandeling van de belastingaangifte en het stopzetten van huren, abonnementen en lidmaatschappen. De NalatenschapsMakelaar levert een complete dienstverlening, waarbij met alle aspecten van een erfenis rekening wordt gehouden. Onze samenwerking met notarissen en andere partners zorgt ervoor dat u 1 contactpersoon heeft voor alle zaken. In deze moeilijke periode staan onze nalatenschapsmakelaars voor u klaar!

Meerdere betrokkenen bij erfenis

U kunt met meerdere personen bij ons een dienstverleningsovereenkomst afsluiten. Voor ons is het belangrijk, dat we precies weten wie onze opdrachtgever is. Wanneer u samen besluit de nalatenschap door ons te laten regelen, moet dit een unaniem besluit zijn van de directe betrokkenen. Het kan ook voorkomen dat wij slechts een deel van de betrokkenen vertegenwoordigen. De andere betrokkenen hebben dan hun eigen vertegenwoordiging ingeschakeld.

Kostenbesparing bij een nalatenschap

We streven ernaar om tijdens de afhandeling van een nalatenschap zo veel mogelijk kosten te besparen in het belang van de erfgenamen. Door onze ervaring met de afhandeling van nalatenschappen kunnen we besparen op huur, de verkoop van een woning, de fiscale afhandeling en zoeken we naar optimale oplossingen voor de financiële afhandeling. Ook kijken we natuurlijk goed naar kostenbesparingen wanneer u uw nalatenschap door ons laat vastleggen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vind je je antwoord niet?

Bekijk onze antwoorden op de meeste gestelde vragen in onze FAQ

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.


    TelefoonVia e-mail

    © 2020 De Nalatenschapsmakelaar.