Een zorg minder in moeilijke tijden

Voor contact met uw regionale nalatenschapsmakelaar bel: 030-8007966

Volg ons:

Rene Berends

Volg via:

werkzaam in de provincie

Gelderland, Overijssel.

Bio:

Op het moment dat een dierbare is overleden, moeten er ineens allerlei belangrijke beslissingen genomen en zaken geregeld worden. Veelal betreft dat complexe materie. Terwijl u een rouwproces doormaakt en andere zaken aan uw hoofd heeft. Dikwijls leiden verschillen in inzicht tussen de erfgenamen dan ook nog eens tot ongewenste spanningen. In dergelijke situaties is het verstandig u bij te laten staan door een organisatie die u op professionele wijze helpt bij de afwikkeling van de nalatenschap.

Na 16 jaar ervaring in uiteenlopende managementfuncties bij verzekeraars in binnen- en buitenland, ben ik sinds 2004 als zelfstandig financieel adviseur werkzaam. In die hoedanigheid heb ik sindsdien allerlei complexe problemen opgelost bij banken en verzekeraars en daarnaast ook diverse MKB-ers begeleid bij bedrijfsoverdrachten. De daarbij verworven vaardigheid om praktische oplossingen te realiseren voor complexe problemen, komt ook bij de afwikkeling van nalatenschappen goed van pas.

Mijn dienstverlening begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In de omgeving van Apeldoorn kom ik daarvoor graag naar u toe. Mocht dat niet mogelijk of wenselijk zijn, kan dit natuurlijk ook telefonisch (06 - 836 71 808). In dat gesprek hoop ik u duidelijk te kunnen maken hoe ik u op professionele en betrokken wijze kan helpen met uw vragen en wensen ten aanzien van een nalatenschap. Daarbij mag u rekenen op respect voor de wensen van zowel de erflater als van u als opdrachtgever. En daarbij de kwaliteit van dienstverlening die past bij een landelijke organisatie die gespecialiseerd is in nalatenschapsplanning en afwikkeling.

Kosteloos kennismakingsgesprek?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Blog & Opinie

Hoe verder? ... met ons duidelijke stappenplan nalatenschap

Stap 1: Is er een testament? Het testament vormt de leidraad voor de afhandeling van een nalatenschap. In een testament is de laatste wil van de erflater vastgelegd. Het testamentenregister is gevestigd in Den Haag en daar kan men schriftelijk opvragen waar en door welke notaris een testament is opgesteld. U moet daarvoor wel de akte van overlijden met uw aanvraag meesturen. Is er geen laatste wil dan volgt u de wett... Lees meer

nalatenschapsmakelaars in uw regio

Selecteer een provincie en maak kennis met een nalatenschapsmakelaar tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek.

Kosteloze kennismaking aanvragen

Uw ervaringen delen?

In moelijke tijden kunnen we veel van elkaar leren. U kunt deze pagina delen via:

Twitter reacties

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?