Een zorg minder in moeilijke tijden

Voor contact met uw regionale nalatenschapsmakelaar bel: 030-8007966

Volg ons:

Harriët Verkleij

2016-06-26 @14-12-36 #003 DSC_3563a
Naam: Harriët Verkleij
Email:
Telefoon: Klik hier voor het telefoonnummer

Volg via:

werkzaam in de provincie

in het midden en het oosten van het land.

Bio:

Wat komt er veel op je af na een overlijden. Zoveel emoties en dan ook nog zoveel te regelen, op te ruimen, keuzes te maken. Veel mensen zien enorm tegen al die beslissingen en klussen op.

Graag sta ik u daarin bij. Ik kan u veel organisatorisch en regelwerk uit handen nemen en zorg ervoor dat u daarbij het overzicht behoudt.

Heeft u vragen over hoe u uw eigen nalatenschap het beste kunt regelen? Dat kan complexe materie zijn. Anderen zeggen van mij dat ik ingewikkelde problematiek kan terugbrengen tot overzichtelijke proporties. Zo kan ik u helpen om uw vraagstuk te ontwarren zodat u weloverwogen keuzes kunt maken.

Ik ben een energieke en pragmatische aanpakker. Mijn inhoudelijke basis wordt gevormd door een combinatie van een sociale studie en een financiële opleiding. Ik heb lang gewerkt in verschillende adviserende functies. Zo heb ik met veel verschillende typen mensen mogen werken en ervaring opgedaan op veel werkterreinen.

Toen ik enkele keren in mijn familie betrokken werd bij de afhandeling van een nalatenschap, merkte ik hoe in dit werk mijn kwaliteiten en interesses samenkomen. Daarmee wil ik graag ook anderen van dienst zijn en de last die een  nalatenschap kan zijn, helpen verlichten.

In een oriënterend gesprek kunnen we samen bekijken wat er bij u aan de orde is en hoe ik u daarbij wellicht kan adviseren of ondersteunen.

Ik ben lid van de NOVEX, Nederlandse Organisatie voor Executeurs

Testimonials

* In september 2016 is onze moeder overleden. Mijn broer en ik hadden de taak als executeur de nalatenschap af te handelen. Mijn moeder had in haar testament twee van haar kinderen onterfd. Net zoals bij de erfenis van onze vader zou dit aanleiding kunnen zijn tot grote emotionele spanningen tussen de nabestaanden onderling. Na her en der wat advies ingewonnen te hebben kwamen we uit bij Harriët Verkleij van de NalatenschapsMakelaar. Door haar grote kennis van zaken en tactvol optreden zijn we in staat geweest de nalatenschap snel en vrijwel probleemloos af te handelen. We kunnen Harriët van harte aanbevelen. Cor en Arjan

* Na het overlijden van mijn nicht in maart 2017 moest er veel geregeld worden. Omdat er sprake was van kinderen die achterbleven met schulden heb ik aangeboden de erfenis voor ze te regelen. Dan moet je op zoek naar iemand met kennis van zaken. Er komt namelijk veel kijken bij een negatieve nalatenschap. Voor je het weet doe je iets niet goed en kunnen de kinderen alsnog de schulden van hun overleden moeder betalen. Gelukkig kwam Harriet Verkleij op mijn pad. Een dame met verstand van zaken en een grote betrokkenheid. Samen met haar is het gelukt om, zonder al te veel kosten, ervoor te zorgen dat de achtergebleven kinderen niets hoefden te betalen. Harriët neemt je veel uit handen, maar is zeker ook bereid om te kijken wat je zelf kan doen. Een samenwerking die ik als bijzonder prettig heb ervaren. Ik wil Harriët dan ook zeker aanbevelen als je op zoek bent naar iemand die je in een moeilijke periode veel uit handen kan nemen, en dit alles tot een goed eind kan brengen. Mocht er weer een volgende keer komen, weet ik waar ik naar toe moet voor hulp. Harriët, nogmaals bedankt voor alles. Tineke Zwarts.

* Toen onze vader afgelopen jaar overleed stortte onze wereld even in. Wij zaten er geestelijk doorheen en zagen enorm op tegen het regelen van het nalatenschap. Toen vonden we Harriët via de site van de NalatenschapsMakelaar en dat was ons geluk. Na een snelle schakeling en luisterend oor hadden we al snel een goed gevoel over Harriët. Zij heeft voor ons alles geregeld van verzekeringen opzeggen, tot belastingaangifte, makelaar voor het huis zoeken tot aan ons emotioneel tot steun zijn. Ik kan niets anders zeggen dat ik het zonder haar niet gered had alles te regelen.  Ik zou het dan ook aan iedereen aanraden en je mag altijd bellen naar mij voor een goede referentie over Harriët. Liefs Chantal Couwenbergh; 0624988300

Kosteloos kennismakingsgesprek?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Blog & Opinie

Hoe verder? ... met ons duidelijke stappenplan nalatenschap

Stap 1: Is er een testament? Het testament vormt de leidraad voor de afhandeling van een nalatenschap. In een testament is de laatste wil van de erflater vastgelegd. Het testamentenregister is gevestigd in Den Haag en daar kan men schriftelijk opvragen waar en door welke notaris een testament is opgesteld. U moet daarvoor wel de akte van overlijden met uw aanvraag meesturen. Is er geen laatste wil dan volgt u de wett... Lees meer

nalatenschapsmakelaars in uw regio

Selecteer een provincie en maak kennis met een nalatenschapsmakelaar tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek.

Kosteloze kennismaking aanvragen

Uw ervaringen delen?

In moelijke tijden kunnen we veel van elkaar leren. U kunt deze pagina delen via:

Twitter reacties

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?