Een zorg minder in moeilijke tijden

Voor contact met uw regionale nalatenschapsmakelaar bel: 030-8007966

Volg ons:

Chris Weening

Volg via:

werkzaam in de provincie

Flevoland

Bio:

Vanuit Emmeloord is Chris Weening actief als Nalatenschapsmakelaar. Hij heeft jarenlange ervaring opgedaan als Accountant-Administratieconsulent en heeft sinds 2011 een eigen administratiekantoor onder de naam Administratiekantoor Emmeloord. Vanuit zijn opleiding en ervaring heeft Chris Weening een gedegen kennis van financiële en fiscale zaken en bleek het werk als Nalatenschapsmakelaar hierop prima aan te sluiten. Chris Weening heeft in het verleden de opleiding tot Nalatenschapscoach met succes afgerond en heeft inmiddels ook de nodige ervaring als Nalatenschapsmakelaar.
 
Op het administratiekantoor in Emmeloord werken inmiddels 5 personen. Dit maakt het mogelijk om ook de werkzaamheden van de Nalatenschapsmakelaar op een zorgvuldige wijze te verdelen, zodat hierin een goede voortgang gegarandeerd kan worden en u als relatie ook bij collega's terecht kunt met eventuele vragen.
 
Chris Weening hanteert voor zijn werkzaamheden vaak drie kernwoorden: "Persoonlijk, Betrokken en Duidelijk". Mensen zijn geen nummers en daarom is persoonlijk contact erg belangrijk. Betrokkenheid wordt vertaald in tijd en aandacht voor de relatie. Tenslotte vindt Chris Weening het belangrijk dat er duidelijkheid moet zijn over zijn werkzaamheden en over de kosten hiervan. In een persoonlijk gesprek legt Chris graag meer uit over zijn werk als Nalatenschapsmakelaar en wat hij voor u kan betekenen.


www.denalatenschapsadviseur.nl

Kosteloos kennismakingsgesprek?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Blog & Opinie

Hoe verder? ... met ons duidelijke stappenplan nalatenschap

Stap 1: Is er een testament? Het testament vormt de leidraad voor de afhandeling van een nalatenschap. In een testament is de laatste wil van de erflater vastgelegd. Het testamentenregister is gevestigd in Den Haag en daar kan men schriftelijk opvragen waar en door welke notaris een testament is opgesteld. U moet daarvoor wel de akte van overlijden met uw aanvraag meesturen. Is er geen laatste wil dan volgt u de wett... Lees meer

nalatenschapsmakelaars in uw regio

Selecteer een provincie en maak kennis met een nalatenschapsmakelaar tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek.

Kosteloze kennismaking aanvragen

Uw ervaringen delen?

In moelijke tijden kunnen we veel van elkaar leren. U kunt deze pagina delen via:

Twitter reacties

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?