Een zorg minder in moeilijke tijden

Voor contact met uw regionale nalatenschapsmakelaar bel: 030-8007966

Volg ons:

Jeanne Kelders

Volg via:

werkzaam in de provincie

Oost-Brabant, Limburg.

Bio:

Wanneer een familielid of partner overlijdt, komt er heel wat op u, uw familieleden en andere nabestaanden af. Naast de emotionele verwerking, brengt de afwikkeling van de nalatenschap veel praktische en complexe vraagstukken met zich mee. Iny de Kleijne en Jeanne Kelders kunnen als nalatenschapsmakelaar u in deze moeilijke tijd terzijde staan. Om werkzaamheden uit handen te nemen, regelen wij voor u de belangrijkste zaken tijdens het gehele proces. Zo brengen we onder andere in beeld wat de erflater heeft opgeschreven in een testament en verzorgen we de aangifte erfbelasting. Ook kunnen we optreden als executeur.

Iny en Jeanne staan hierin niet alleen. Ons team van zeven professionele medewerkers, belastingadviseurs, juristen, familiemediators, executeurs, staan ter uwer beschikking. Doordat wij ervaring hebben opgedaan met de afwikkeling van een nalatenschap, kunnen wij onze opgedane kennis met u delen. Door intensieve onderlinge samenwerking zijn zelfs de meest complexe vraagstukken bij ons in goede handen.

Elke samenwerking begint met een kennismaking. In dit gesprek luisteren we naar uw wensen en vertellen we wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u meer weten hierover of onze diensten? Bezoek onze website: www.dkj-estate-planning.nl/werkwijze. Graag maken wij een geheel vrijblijvende afspraak.

Kosteloos kennismakingsgesprek?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Blog & Opinie

Hoe verder? ... met ons duidelijke stappenplan nalatenschap

Stap 1: Is er een testament? Het testament vormt de leidraad voor de afhandeling van een nalatenschap. In een testament is de laatste wil van de erflater vastgelegd. Het testamentenregister is gevestigd in Den Haag en daar kan men schriftelijk opvragen waar en door welke notaris een testament is opgesteld. U moet daarvoor wel de akte van overlijden met uw aanvraag meesturen. Is er geen laatste wil dan volgt u de wett... Lees meer

nalatenschapsmakelaars in uw regio

Selecteer een provincie en maak kennis met een nalatenschapsmakelaar tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek.

Kosteloze kennismaking aanvragen

Uw ervaringen delen?

In moelijke tijden kunnen we veel van elkaar leren. U kunt deze pagina delen via:

Twitter reacties

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?