Een zorg minder in moeilijke tijden

Voor contact met uw regionale nalatenschapsmakelaar bel: 030-8007966

Volg ons:

Erfenis verdelen

Een erfenis verdelen is vaak ingewikkeld. De betrokkenen hebben weinig of geen kennis van zaken, maar voelen toch een morele verplichting de afhandeling van de erfenis niet volledig uit handen te geven. De NalatenschapsMakelaar kan u in deze eerste onzekere dagen van dienst zijn met onze dienst: eerste hulp bij een erfenis.

Erfenis verdelen, wat doen we voor u?Erfenis verdelen

Nadat we een afspraak met u gemaakt hebben, komen we langs om u over de eerste hobbels van de afhandeling heen te helpen. We inventariseren de erfenis samen met u en de andere erfgenamen, kijken of u de erfenis kunt aanvaarden en stellen op basis daarvan een plan van aanpak op. Zo heeft u snel op een rijtje wat u in de komende dagen te doen staat en wat u daarna nog allemaal moet regelen om de erfenis volledig te verdelen onder de erfgenamen. Deze dienst de inventarisatie en het plan van aanpak bieden wij aan tegen een vast tarief.

Erfenis afhandelen

U kunt vervolgens alleen of samen met de andere erfgenamen de overige zaken regelen, zoals bijvoorbeeld de verkoop van het huis, de verdeling van de inboedel of het opzeggen van de huur en alle abonnementen. U kunt ons natuurlijk ook altijd inschakelen om de rest van de erfenis af te handelen.

Meer weten over eerste hulp bij een erfenis? Informeer met onderstaand formulier naar onze tarieven. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kosteloos kennismakingsgesprek?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Hoe verder? ... met ons duidelijke stappenplan nalatenschap

Stap 1: Is er een testament? Het testament vormt de leidraad voor de afhandeling van een nalatenschap. In een testament is de laatste wil van de erflater vastgelegd. Het testamentenregister is gevestigd in Den Haag en daar kan men schriftelijk opvragen waar en door welke notaris een testament is opgesteld. U moet daarvoor wel de akte van overlijden met uw aanvraag meesturen. Is er geen laatste wil dan volgt u de wett... Lees meer

nalatenschapsmakelaars in uw regio

Selecteer een provincie en maak kennis met een nalatenschapsmakelaar tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek.

Kosteloze kennismaking aanvragen

Uw ervaringen delen?

In moelijke tijden kunnen we veel van elkaar leren. U kunt deze pagina delen via:

Twitter reacties

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?