Een zorg minder in moeilijke tijden

Voor contact met uw regionale nalatenschapsmakelaar bel: 030-8007966

Volg ons:

Digitale nalatenschapsmap

De meeste mensen gaan pas op latere leeftijd nadenken over hun nalatenschap of ze doen het misschien helemaal niet. Wij zien het als onze missie nalatenschapsplanning bij een breder publiek bekend te maken, omdat het later veel ellende bij de afhandeling van een erfenis kan voorkomen. Wij denken dat een goede planning van een nalatenschap leidt tot:

  • minder ruzie en minder conflict tussen erfgenamen;
  • kostenbesparing voor de erfgenamen en;
  • gemoedsrust voor de erflater die weet dat hij of zij alles in goede orde achterlaat.

Wat is de Digitale Nalatenschapsmap?Digitale nalatenschapsmap

De NalatenschapsMakelaar werkt samen met LifeOnline om het voor iedereen mogelijk te maken een digitale nalatenschap op een deskundige, veilige en duurzame wijze vast te laten leggen. In uw digitale nalatenschap leggen wij alles voor u vast wat voor u van belang is: van de financien tot en met abonnementen die u heeft. In de map wordt niet vastgelegd hoe zaken verdeeld moeten worden. Dat doet u met een testament. Maar in de map staan wel al uw bezittingen vermeld. Waar heeft u bijvoorbeeld een verzekering of een abonnement? Welke sociale media accounts heeft u? Heeft u een euthanasieverklaring? Waar liggen de reserve huissleutels? Heeft u een codicil? Kortom alles wat nabestaanden moeten weten om uw nalatenschap goed af te kunnen handelen. 

Hoe werkt het?

Wij begeleiden u bij het opstellen van uw nalatenschapsmap door met u alle belangrijke zaken voor de afhandeling van uw nalatenschap door te lopen. Onze  nalatenschapsmakelaars begeleiden u door het hele proces, zodat u uw complete digitale nalatenschap op 1 plek heeft verzameld. Aan het einde van het proces heeft u de zekerheid van een veilig opgeslagen en zorgvuldig opgestelde digitale nalatenschap. De kosten voor deze dienstverlening bedragen 595 euro. 

Jaarlijks updategesprek

Als u wilt kunt u bij ons een jaarlijkse update afnemen. We bellen u dan 1 keer per jaar om eventuele wijzigingen in uw digitale nalatenschap te bespreken. 

Meer weten? Vul onderstaand formulier in en een van onze nalatenschapsmakelaars neemt contact met u op. 

Kosteloos kennismakingsgesprek?

Heeft u vragen? Bekijk eerst onze FAQ's, of stel hieronder uw korte vraag.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.

Hoe verder? ... met ons duidelijke stappenplan nalatenschap

Stap 1: Is er een testament? Het testament vormt de leidraad voor de afhandeling van een nalatenschap. In een testament is de laatste wil van de erflater vastgelegd. Het testamentenregister is gevestigd in Den Haag en daar kan men schriftelijk opvragen waar en door welke notaris een testament is opgesteld. U moet daarvoor wel de akte van overlijden met uw aanvraag meesturen. Is er geen laatste wil dan volgt u de wett... Lees meer

nalatenschapsmakelaars in uw regio

Selecteer een provincie en maak kennis met een nalatenschapsmakelaar tijdens een kosteloos kennismakingsgesprek.

Kosteloze kennismaking aanvragen

Uw ervaringen delen?

In moelijke tijden kunnen we veel van elkaar leren. U kunt deze pagina delen via:

Twitter reacties

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.

Meer weten hoe we u verder kunnen helpen?