Bij leven

Hulp bij erfenis planning

NalatenschapsMakelaar al in een vroeg stadium inschakelen

Voor iedereen komt er een tijd waarin het leven wordt overdacht en u nadenkt over wat u aan wie nalaat. De vanzelfsprekende vragen daarbij zijn: wat laat ik na, aan wie laat ik het na en hoe kan ik dat het beste regelen, zodat mijn kinderen, familie, vrienden en bekenden zich er niet druk over hoeven te maken? Wij leggen al uw wensen vast en brengen uw bezittingen in kaart in de nalatenschapsmap. We nemen regelmatig contact met u op om te kijken of de informatie nog up-to-date is. Als de tijd daar is, staan we klaar om uw wensen uit te voeren.

Vind je je antwoord niet?

Bekijk onze antwoorden op de meeste gestelde vragen in onze FAQ

"Bedankt voor de rust"

Dank je wel, vooral ook voor de rust die je me gegeven hebt en voor de prettige manier waarop alles afgehandeld is. Door het goede voorwerk dat ik dankzij jou kon aanleveren bij de notaris verliep alles zeer voorspoedig. Ik kan het iedereen aanbevelen.

"Begripvol en zakelijk"

Hartelijk dank voor het succesvol afronden van een trieste gebeurtenis. Uw begripvolle en zakelijke begeleiding rond het overlijden heeft ons een goed gevoel gegeven.

"Onpartijdig en kundig"

Ik ben blij dat het nu allemaal achter de rug is en dat De Nalatenschapsmakelaar de boel overgenomen en keurig, onpartijdig en kundig afgehandeld heeft! Het heeft geholpen om als broers en zussen zonder ergere kleerscheuren dit moeizame proces door te komen, dan zonder haar in te schakelen.

Denkt u wel eens na over uw nalatenschap?

De NalatenschapsMakelaar is een landelijke organisatie gespecialiseerd in nalatenschapsplanning en afwikkeling.


    TelefoonVia e-mail

    © 2020 De Nalatenschapsmakelaar.