H.S. te G
20 augustus 2018

Na het overlijden van mijn moeder ben ik door de mensen van Nemas uitvaartverzorging in contact gebracht met Jose Appels en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Je weet dat er veel geregeld moet worden en daar ben je in eerste instantie niet mee bezig, maar er moet veel meer geregeld worden dan dat je denkt. Al bij ons eerste kennismakingsgesprek had ik hier meteen een goed gevoel bij. Jose neemt rustig de tijd om alles uit te leggen en is heel duidelijk over wat je van haar mag verwachten, over de kosten en wat je eventueel zelf kunt regelen. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar ze op elk moment voor je mee bezig is. En als je vragen hebt of er is iets niet duidelijk mag je altijd bellen. De omstandigheden waren triest, maar ik ben ontzettend blij dat ik José heb leren kennen.

 

De NalatenschapsMakelaars

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2020 De Nalatenschapsmakelaar.